Első évad

1.01 – Always and Forever (Örökkön örökké)

Klaus Mikaelson, az eredti vámpír-vérfarkas hibrid, visszatér New Orleans francia negyedébe, a természet felettiek városrészébe – abba a városba, amelyet a családja segített felépíteni 300 évvel ezelőtt.. Elijah, aki elhatározta, hogy segít testvérének maga mögött hagyja testvérüket Rebekaht és követi Klaust. Elijah megtudja hogy a gyönyörű és engedetlen Hayley egy erős boszorkány Sophie Deveraux karmai közé került. Amikor Sophie felfed néhány új információt, Elijah úgy gondolja, hogy talán ez az ősi család második esélye az emberségre és arra, hogy heéyre hozzák a dolgokat. Klaus kérdései elvezetik őt korábbi pártfogoltjához, Marcelhez, a karizmatikus vámpírhoz, aki teljesen irányítása alá vonta az ember és természet feletti New Orleansi lakosokat egyaránt. Klaus megfogadja, hogy visszaszerzi azt ami egyszer az övé volt – az erőt, a várost és a családját.

1.02 – House of The Rising Son (A felemelkedő fiú háza)

Egy visszatekintés az 1800-as évekbe – Amikor Rebekah (Claire Holt) megérkezik New Orleansba Elijah unszolására (Daniel Gillies), találkozik Hayyley-vel (Phoebe Tonkin), aki néhány nem várt információval szolgál. Amiatt aggódva, hogy Klaustól semmi jót nem lehet várni, Rebekah a vonakodó Sophie-nál (Daniella Pineda.) keres segítséget. A tanácstalansága miatt, Hayley saját kezébe vesszi az irányítást, de a dolgok hamar veszélyes fordulatot vesznek. Azzal a szándékkal, hogy felfedje Marcel’s (Charles Michael Davis) titkos fegyverét, Klaus mindig egys lépéssel előtte van és végrehajtja tervét. Eközben, Rebekah visszaemlékszik minden dühre és csalódásra amit Klaus okozott neki az évek alatt. Végül, Marcel igénybe veszi Davina’s (Danielle Campbell) segítségét a saját veszélyes tervében. Leah Pipes is szerepel a részben.

1.03 – Tangled Up In Blue (Jótékonysági est)

Árulás a maskarás bálon. – Miután érdekes híreket fedeznek fel Marcel belső köréből, Klaus és Rebekah megpróbálják Marcel birodalmát belülről felbomlasztani annak ellenére, hogy Elijah vonakodik. Sophietól kérnek segítséget, aki nem akar belekeveredni mert fél Marcel titkos fegyverének, Davinának a haragjától. Rebekah meghívja Cami (Leah Pipes) egy hatalmas vámpír partira, amit Marcel rendez, azért hogy Marcel dühös legyen. Hayley megtanulja Sabinetól, hogy hogy reagálnak a természetfeletti lények a hibrid baba érkezésére.

1.04 – Girl In New Orleans (Lány New Orleansban)

Az éves Dauphine utcai zenei Fesztivállal, Davina egy kimenő éjszakát kér és meggyőzi Marcel hogy hadd vehessen részt. Marcel óvatosan kötelezi, de arra kéri Camit, hogy tartsa szemmel Davinát. Agnes meggyőzi Hayley-t, hogy látogasson meg egy titokzatos orvost a mocsárban, ahol ő sokkoló felfedezést tesz. Eközben Klaus különös érdeklődést mutat Cami iránt, aki aggasztó információkat fed fel a múltjáról. Rebekah elhatározza hogy a végére jár egy furcsa ügynek. Daniella Pineda is szerepel a részben.

1.05 – Sinners And Saints (Bűnösök és szentek)

A közelmúlt eseményei miatt feldühített Klaus válaszokat követel Sophietól. Sophie felfed Klaus és Rebekah előtt egy nyugtalanító titkot a múltjából. Közben Marcel megkéri Klaust hogy kísérje el őt a mocsárhoz, miután szörnyű maradványokat fedeztek fel. Eközben Rebekah, Sophie és Hayley elindult a saját küldetésére. Davina megbízik egy teljesen váratlan szövetségesben, és sokkoló információkat fed fel a boszorkányokról, végső soron az aggasztó kinyilatkoztatásról.

1.06 – Fruit Of The Poisened Tree (A mérgezett fa gyümölcse)

Bizalmi kérédsek — Amikor Klaus rájön, hogy Hayley élete veszélyben van, nagyon messzire megy azért, hogy megvédje őt és a magzatot. Egy nehéz időben, amikor a múltja tragikus eseményeit kell feldolgoznia, Cami Kieran atyához fordul (vendégszereplő: Todd Stashwick) útmutatásért. Érezvén, hogy nem bízhat senkiben, Marcel meglátogat egy régi barátot és tanácsokat kér, amíg Davina annak érdekében tesz lépéseket, hogy irányítani tudja a varázserejét. Végül, Klaus érdekes híreket szállít Kieran atyáról.

1.07 – Bloodletting

Egy hang a múltból — Amikor valaki Hayley múltjából megdöbbentő kijelentést tesz, aggódni kezd a babáért és magáért. A növekvő feszültség közepette Klaus és Elijah Sabinehoz (vendégszereplő Shannon Kane) fordul segítségért, hogy megtalálják az eltűnt Hayley-t. A mocsári kirándulás után, Klausnak van egy meglepő és veszélyes találkozása egy váratlan látogatóval. Eközben Davina meglepő összefüggéseket talál, és Marcel csábító ajánlatot tesz Rebekahnak.

1.08 – The River In Riverse

A háború első csatája – Rebeka egy nehéz döntéssel néz szembe és Kieran atyához fordul útmutatásért. Elijah a nem rég Klausszal történt események következményeivel küzd. Hayley az ő oldalán van, de hamarosan megjelenik egy titokzatos alak aki felvilágosítja a múltjáról. Közben egy frusztrált Cami küzd, hogy értelmet szerezzen egy rejtélyes üzenetnek. Végül, amikor egy gyanútlan Marcel leleplez néhány Klaust érintő nyugtalanító információt a, a viszály meglepő fordulattal zárul.

1.09 – Reigning Pain In New Orleans

Új szövetségek jönnek létre – Marcel, mélyen ellentétes a közelmúlt eseményei miatt , meglepődik, amikor Klaus információkat oszt meg vele a múltjából. Cami igyekszik , értelmet adni egy rejtélyes üzenetnek amit talált, majd amikor bepillantást nyer Klaus múltjába összezavarodik. Eközben, egy meglepő fordulat következik be , az emberi frakció saját kezébe veszi az irányítást, ami erőszakos konfrontációhoz vezet . Máshol , amikor Hayley megtudja, hogy a terv , hogy árt a mocsarakban élő vérfarkasoknak Elijah-hoz és Rebekah-hoz fordul segítségért. A mocsárhoz vezető úton belefutna egy Eve nevű vérfarkasba, aki, aki olyan információkkal szolgál, aminek hatására sokkoló felfedezést tesznek.

Site Infó

szerkesztõ: Lia
Társszerkesztõ: nincs
Hosted by: StarsZZ
Nyitás: 2013.06.01
zárás: -
Ajánlott böngészõ: Google Chrome
Ajánlott felbontás: 1278 x 1024
Látogatók:
Online látogatók:

Elite
Chat
Hirdetés
Jelentkezz be