Első évad

1.01 – Always and Forever (Örökkön örökké)

Klaus Mikaelson, az eredti vámpír-vérfarkas hibrid, visszatér New Orleans francia negyedébe, a természet felettiek városrészébe – abba a városba, amelyet a családja segített felépíteni 300 évvel ezelőtt.. Elijah, aki elhatározta, hogy segít testvérének maga mögött hagyja testvérüket Rebekaht és követi Klaust. Elijah megtudja hogy a gyönyörű és engedetlen Hayley egy erős boszorkány Sophie Deveraux karmai közé került. Amikor Sophie felfed néhány új információt, Elijah úgy gondolja, hogy talán ez az ősi család második esélye az emberségre és arra, hogy heéyre hozzák a dolgokat. Klaus kérdései elvezetik őt korábbi pártfogoltjához, Marcelhez, a karizmatikus vámpírhoz, aki teljesen irányítása alá vonta az ember és természet feletti New Orleansi lakosokat egyaránt. Klaus megfogadja, hogy visszaszerzi azt ami egyszer az övé volt – az erőt, a várost és a családját.

1.02 – House of The Rising Son (A felemelkedő fiú háza)

Egy visszatekintés az 1800-as évekbe – Amikor Rebekah (Claire Holt) megérkezik New Orleansba Elijah unszolására (Daniel Gillies), találkozik Hayyley-vel (Phoebe Tonkin), aki néhány nem várt információval szolgál. Amiatt aggódva, hogy Klaustól semmi jót nem lehet várni, Rebekah a vonakodó Sophie-nál (Daniella Pineda.) keres segítséget. A tanácstalansága miatt, Hayley saját kezébe vesszi az irányítást, de a dolgok hamar veszélyes fordulatot vesznek. Azzal a szándékkal, hogy felfedje Marcel’s (Charles Michael Davis) titkos fegyverét, Klaus mindig egys lépéssel előtte van és végrehajtja tervét. Eközben, Rebekah visszaemlékszik minden dühre és csalódásra amit Klaus okozott neki az évek alatt. Végül, Marcel igénybe veszi Davina’s (Danielle Campbell) segítségét a saját veszélyes tervében. Leah Pipes is szerepel a részben.

1.03 – Tangled Up In Blue (Jótékonysági est)

Árulás a maskarás bálon. – Miután érdekes híreket fedeznek fel Marcel belső köréből, Klaus és Rebekah megpróbálják Marcel birodalmát belülről felbomlasztani annak ellenére, hogy Elijah vonakodik. Sophietól kérnek segítséget, aki nem akar belekeveredni mert fél Marcel titkos fegyverének, Davinának a haragjától. Rebekah meghívja Cami (Leah Pipes) egy hatalmas vámpír partira, amit Marcel rendez, azért hogy Marcel dühös legyen. Hayley megtanulja Sabinetól, hogy hogy reagálnak a természetfeletti lények a hibrid baba érkezésére.

1.04 – Girl In New Orleans (Lány New Orleansban)

Az éves Dauphine utcai zenei Fesztivállal, Davina egy kimenő éjszakát kér és meggyőzi Marcel hogy hadd vehessen részt. Marcel óvatosan kötelezi, de arra kéri Camit, hogy tartsa szemmel Davinát. Agnes meggyőzi Hayley-t, hogy látogasson meg egy titokzatos orvost a mocsárban, ahol ő sokkoló felfedezést tesz. Eközben Klaus különös érdeklődést mutat Cami iránt, aki aggasztó információkat fed fel a múltjáról. Rebekah elhatározza hogy a végére jár egy furcsa ügynek. Daniella Pineda is szerepel a részben.

1.05 – Sinners And Saints (Bűnösök és szentek)

A közelmúlt eseményei miatt feldühített Klaus válaszokat követel Sophietól. Sophie felfed Klaus és Rebekah előtt egy nyugtalanító titkot a múltjából. Közben Marcel megkéri Klaust hogy kísérje el őt a mocsárhoz, miután szörnyű maradványokat fedeztek fel. Eközben Rebekah, Sophie és Hayley elindult a saját küldetésére. Davina megbízik egy teljesen váratlan szövetségesben, és sokkoló információkat fed fel a boszorkányokról, végső soron az aggasztó kinyilatkoztatásról.

1.06 – Fruit Of The Poisened Tree (A mérgezett fa gyümölcse)

Bizalmi kérédsek — Amikor Klaus rájön, hogy Hayley élete veszélyben van, nagyon messzire megy azért, hogy megvédje őt és a magzatot. Egy nehéz időben, amikor a múltja tragikus eseményeit kell feldolgoznia, Cami Kieran atyához fordul (vendégszereplő: Todd Stashwick) útmutatásért. Érezvén, hogy nem bízhat senkiben, Marcel meglátogat egy régi barátot és tanácsokat kér, amíg Davina annak érdekében tesz lépéseket, hogy irányítani tudja a varázserejét. Végül, Klaus érdekes híreket szállít Kieran atyáról.

1.07 – Bloodletting

Egy hang a múltból — Amikor valaki Hayley múltjából megdöbbentő kijelentést tesz, aggódni kezd a babáért és magáért. A növekvő feszültség közepette Klaus és Elijah Sabinehoz (vendégszereplő Shannon Kane) fordul segítségért, hogy megtalálják az eltűnt Hayley-t. A mocsári kirándulás után, Klausnak van egy meglepő és veszélyes találkozása egy váratlan látogatóval. Eközben Davina meglepő összefüggéseket talál, és Marcel csábító ajánlatot tesz Rebekahnak.

1.08 – The River In Riverse

A háború első csatája – Rebeka egy nehéz döntéssel néz szembe és Kieran atyához fordul útmutatásért. Elijah a nem rég Klausszal történt események következményeivel küzd. Hayley az ő oldalán van, de hamarosan megjelenik egy titokzatos alak aki felvilágosítja a múltjáról. Közben egy frusztrált Cami küzd, hogy értelmet szerezzen egy rejtélyes üzenetnek. Végül, amikor egy gyanútlan Marcel leleplez néhány Klaust érintő nyugtalanító információt a, a viszály meglepő fordulattal zárul.

1.09 – Reigning Pain In New Orleans

Új szövetségek jönnek létre – Marcel, mélyen ellentétes a közelmúlt eseményei miatt , meglepődik, amikor Klaus információkat oszt meg vele a múltjából. Cami igyekszik , értelmet adni egy rejtélyes üzenetnek amit talált, majd amikor bepillantást nyer Klaus múltjába összezavarodik. Eközben, egy meglepő fordulat következik be , az emberi frakció saját kezébe veszi az irányítást, ami erőszakos konfrontációhoz vezet . Máshol , amikor Hayley megtudja, hogy a terv , hogy árt a mocsarakban élő vérfarkasoknak Elijah-hoz és Rebekah-hoz fordul segítségért. A mocsárhoz vezető úton belefutna egy Eve nevű vérfarkasba, aki, aki olyan információkkal szolgál, aminek hatására sokkoló felfedezést tesznek.

1.10 – The Casket Girls

Amíg a francia negyed készül az éves Casket Girls Fesztiválra, Cami szenved, mert Davina megakarja szabadítani Klaus igézéstől. Elijah és Marcel egy valószínűtlen szövetséget köt, amíg Klaus azt tervezi, hogy szerezze vissza Davinát. Amint kiderül, hogy Davina eltűnt, Sophie megkezdi a vadászatát, hogy a nyomára leljen. Eközben Hayleynek egy váratlan telefonhívás után meg kell hoznia egy nehéz döntést. És rRebekah belevonja saját terveibe, amikor segítségre van szüksége valakitől Marcel múltjából.

1.11 – Apres Moi, le Dluge

Boszorkány ügy – Davina erőssen megbetegszik és a következmények hamarosan az egész francia negyedet érintik, Marcel, Klaus, Elijah és Rebekah sietnek, hogy megtudják mi történik. Sophie megdöbbentő információkkal szolgál a Harvest-ről, és elmond egy drasztikus tervet, amivel megmenthetik Davinát. Hayleynek bűntudata van, amikor megtudja Elijahtól, hogy mi a szerepe Sophie tervében. Végül előre nem látható események sorozata sújtja a francia negyedet.

1.12 –

szöveg

1.13 – Crescent City

Váratlan vendégek — A Szent Anna templom újra nyitásakor Kieran atya nagy bajban találja magát egy boszorkánnyal a múltjából. Marcel és Rebekah érintettek valaki felbukkanásában, akit régen ismertek és azzal fenyegeti őket, hogy olyan titkokat árul el amik közel egy évszázadik rejtve voltak. Máshol Sophie megdöbbentő felfedezést tesz a temetőben, majd rájön a dolgok nem olyanok amilyennek tűnnek. A telihold közeledtével Hayley hagyja, hogy Rebekah partit rendezzen a vérfarkasklánjának, de a dolgok veszélyes fordulatot vesznek egy váratlan vendég megjelenésével. Eközben Caminek kétségei vannak, miközben egy nehéz döntést kell meghoznia amibe Kieran atya biztonsága is beletartozik, és Elijah szembe kell néznie saját dilemmájával amikor választania kell Hayley és testvérei között. Finally, when one of his plans fails, amikor Klaus egyik terve nem sikerül a Cauldron-ban, drasztikus intézkedésekhez folyamodik, amelyek veszélyes következményekkel járnak és mindenkire hatnak.

1.14 – Long Way Back From Hell

Rebekah múltja utoléri őt – Amikor Rebekah bezárva találja magát egy szanatóriumban, ahol 1919-ben dolgozott, rájön, hogy Genevieve visszatért,h ogy bosszút álljon rajta és felefedje aokat a titkokat, amik lerombolják őt, ha kiderülnek. A zaklatott Elijah Marcelehez és HAyleyhez fordul segítségért, amikor az egyik döntése veszélybe sodorja Klaust és Rebekaht. Az idő ellenük dolgozik, Marcel rájön, hogy lehet tud néhány olyan információval szolgálni, amik elvezethetik őket Klaushoz és Rebekahhoz, de megemletíséük biztos, hogy halálos következményekkel jár.

1.15 – Le Grand Guignol

Egy este az operában. Egy sor visszatekintéssel a 1919-es évekből, Klaus nyit Cami felé és pusztító, titkos részleteket árul el, amit Rebekah és Marcel,el akart titkolni előle. Elijah váratlan szövetséget köt Monique-val és segítséget kér tőle Sabine megtalálásához. Thierry vonakodik, amikor Marcel és Rebekah egy a boszorkányok legyőzéséről szóló tervbe akarják belevonni. Eközben Hayley tanácstalanságában végül túszul ejti Sabinet a mocsárban, azért hogy információkat tudjon meg a klánját sújtó átokról.

1.16 – Farewell To Storyville

A halott város csapdájában – Klaus haragja ellenére, Elijah elhatározza, hogy megvédi Rebekaht, míg csapdába esnek a halott város temtőjében egy boszorkány határ varázslata miatt. Klaus és Rebekah egymást vádolják, amíg Elijah lépéseket nem tesz, a régen őrzött családi titkok felfedésére. Mivel Marcel ki akarja szabadítani Rebekaht, ezért kénytelen egyességet kötni Genevieve-vel. Végül Rebekah és Hayley osztozkodnak a Hayley babájáért való aggódásban.

1.17 – Moon Over Bourbon Street

Természetellenes szövetségek – Miután a semmittevő Klaus azzal vádolják, hogy az irányítása alatt lévő francia negyed összeomlik, Elijah a saját kezébe veszi az irányítást. Egy meglepő ajánlatot, támogatást kap Francesca-tól, aki egy gyönyörű nő egy hatalmas New Orleans- i családból. Kísérletet tesznek, hogy a háborúban álló város és a Mikaleson család egy extravagáns partit adjon, ahol Klaus csábító ajánlatot tesz Jackson-nak. Elijah és Hayley együtt táncolnak, majd egy erőszakos harc jön a meglepő végkifejletben. Habár Marcel egy új módszert akar kidolgozni a hatalom megkaparintására, ő továbbra is segít Caminek megbirkózni nagybátyja tragédiájával.

1.18 – The Big Uneasy

Az áldás ünnepén – Genevieve megkéri Elijaht hogy a boszorkányok nyilvánosan megünnepelhessenek egy ünnepet, ahol a közösség tagjai ajándékot adnak a boszorkányoknak az áldásért cserébe. Monique és Genevieve nem értenek egyet abban, hogy őseik mit akarnak tőlük és Genevieve feltárja tervét, arról, hogy hogyan fogja megerősíteni boszorkányok hatalmát. Amikor Elijah arra koncentrál, hogy helyreállítsa az otthonuk egykori dicsőségét, Klaus azzal vádolja, hogy csak Hayleyt akarja lenyűgözni. Eztuán Klaus az új terve érdekében elküldi Cary-t, a saját vérfarkas vérvonalából, hogy megtalálja a család történetének egy hiányzó darabját. Marcel beavatja Thierryt a hatalma visszaállításáról szőtt új terveibe, de Diegonak saját tervei vannak a jövőről. Monique és Genevieve megpróbálják arra használni az Áldás Ünnepét, hogy Davinának megtanítsanak egy leckét, de Klaus közbelép és egy meglepően fontos ajándékot ad Davinának. Amíg Hayley próbálja eldönteni, hogy kihez kéne lojálisnak lennie, az ünnepség erőszakba torkollik.

1.19 – An Unblinking Death

A törés pont – Cami kétségbeesetten próbál segíteni Kieran atyán, és emiatt egy szokatlan kezeléshez ragaszkodik, de a jó szándéka ellenére erőszakos részre vezeti Kierant. Miután Klaus és Elijah nem tudott megegyezni a farkasok kezeléséről, Elijah elmegy a mocsárba, ahol szemtanúja egy robbanásnak, ami tovább növeli a gyűlöletet és bizalmatlanságot a közösségek között. Miközben Elijah és Jackson azon dolgozik, hogy megmentsék a sebesülteket, Hayley egy meglepő részletet tud meg a családjáról Marceltől.

1.20 – A Closer Walk With Thee

Az élet ünneplése – Hayley találkozik egy új ellenséggel, amikor a közösség elesett tagjaiért tartott ünnepségen veszélybe kerül. Azért, hogy megmentsék Hayleyt Elijah és Klaus igénybe veszik Genevieve segítségét, aki küzd, hogy fenntartsa a hatalmát Davina és a többi fiatal boszorkány felett. Cami elmondja Marcelnek, hogy Fransesca megakar találni egy titokzatos kulcsot, ami feltárhat egy családi titkot. Miközben Klaust az apjáról szóló rémálmok gyötrik, arra kényszerül, hogy megvizsgálja kapcsolatát fogadott fiával Marcellel.

1.21 – The Battle Of New Orleans

Vér van a levegőben – Klaus és Elijah életbe léptet egy tervet, miszerint összegyűjtik a szent köveket Genevievetől, hogy azért, hogy örökre megváltoztassák Hayley és a vérfarkasok sorsát. Észrevéve, hogy Klaus terve az összes francia negyedi vámpír kihalásához vezet, Marcel hadsereget gyűjt a Mikelsonok legyőzéséhez és a város irányításának visszavételére. Davina figyelmezeteto Josh, hogy hagyja el a várost, amíg arra kényszerül, hogy sorsfordító döntést hozzon, ami eldönti a háború sorsát. Közben Fransesca megfenyegeti Camit, aki megpróbál megfejteni egy kódot, amely meglepő felfedezéshez vezet a város frakciói között.

1.22 – From a Cradle to a Grave

Mivel a baba születésének a napja közeledik, Klaus és Elijah elkezdik Hayleyt keresni, miközben Hayley eltökélt szándéka, hogy a születendő babát biztonságban tartsa és távol tartsa a boszorkányoktól. Francescának találkozója van Oliverrel és Jacksonnal amin meghatározza a vérfarkasok jövőjét New Orleansban. Egy meglepő támadást követően Marcel és a vámpírok ellen, Davina és Camille csatlakozik Marcelhez, hogy legyőzzék Klaust. Végül azért, hogy megmentse azokat, akik a legfontosabbak számára Klaus egy szívszorító döntést tesz.

Site Infó

szerkesztõ: Lia
Társszerkesztõ: nincs
Hosted by: StarsZZ
Nyitás: 2013.06.01
zárás: -
Ajánlott böngészõ: Google Chrome
Ajánlott felbontás: 1278 x 1024
Látogatók:
Online látogatók:

Elite
Chat
Hirdetés
Jelentkezz be